Zwembadduiken

Heb je bij het uitzwemmen met wat wind en golfslag tegen, toch het gevoel dat er conditioneel iets gedaan moet worden, of vind je het sowieso belangrijk je conditie op peil te houden?
Wekelijks kun je de leden van het duikteam in ons zwembad aantreffen. Het is even een uurtje afzien, maar je zult merken dat de conditie, en niet alleen je duikconditie, er met sprongen op vooruit gaat. Tijdens de trainingen wordt er vanzelfsprekend rekening gehouden met het individuele niveau, het moet natuurlijk ook nog leuk zijn.
Gezellig is het in ieder geval.....
Wil je 't een keer uitproberen, en gelijk even de sfeer proeven?? Laat het even weten en zwem eens een uurtje mee........ Naast conditietraining doen we ook regelmatig perslucht- trainingen. Naast algemene trainingen doen we ook meer specifieke trainingen, zoals bijvoorbeeld nacht en netten. Ook word er op zijn tijd onderwater gevoetbald en gehockeyd.
We zwemmen in zwembad Den Hommel aan de Kennedylaan 5 te Utrecht, de kleedkamers gaan om 21.30 uur open. We gaan het water in om 22.00 uur en om 23.00 uur gaan we er weer uit.

Hier nog even het zwembadreglement:
De linkerhelft van het zwembad wordt gebruikt voor de cursussen. De rechterhelft door het duikteam, het is niet toegestaan om als clublid, tussen de cursisten te zwemmen/ springen/duiken. Ook gaarne geen gebruik maken van de duikplank. Andersom uiteraard ook niet.

1. je zet je duiktas/bak/koffer en fles op de gang, rechter deel opleidingen linkerdeel duikteam.
2. de zwembadco÷rdinatoren zijn de aanwezige instructeurs, je volgt aanwijzingen gegeven door hen op voor onze en je eigen veiligheid.
3. ook in het zwembad duik je met buddy.
4. na het zwembad, zijn de kleedkamers uiterlijk 23:30 uur leeg, help elkaar met sjouwen dan gaat het een stuk sneller.
5. heb je een fles/ setje gehuurd, dan haal/ breng je hem zelf terug naar de winkel.
6. Voor alle duidelijkheid: tijdens conditietraining geen persluchtflessen. Tijdens perslucht training geen zwemmers in het zwembad, dit i.v.m. met aansprakelijkheid. (Dit is m.u.v. de opleiding)